Passende handleiding

De juiste maat is belangrijk om het beste resultaat te behalen.
Om zeker te zijn dat u de beste ondersteuning van uw Sport Beha krijgt, zijn hier wat tips om de juiste maat te bepalen.

 


 

De Onderband

De onderband rondom de ribben zal aan de voor en achterzijde op dezelfde hoogte moeten zitten . Hij zal comfortabel maar stevig moeten zitten. Een goede meting om te kijken of de band goed zit is door middel van twee vingers ruimte, zit hier meer ruimte tussen dan zal er wrijving ontstaan.

De Onderband De Onderband De Onderband
Perfecte pasvorm. De onderband zit stevig en op gelijke hoogte. Er mag maar twee vingers ruimte zijn om zeker te zijn dat de band niet te strak of juist te los zit. Wanneer de band te ruim zit kruipt deze omhoog.

 


 

De Cups

De cups zouden de borsten in zijn geheel moeten bedekken, zonder vouwen en zonder dat er decolleté te zien is.

De Cups De Cups De Cups
Perfecte pasvorm. Elke borst is volledig bedekt. Wanneer de borst geplet wordt of er is decolleté te zien, is de cupmaat hoogst waarschijnlijk te klein. Wanneer de stoffen kreukelen of vouwen is de cupmaat waarschijnlijk te groot.

 


 

De Schouder Bandjes

Sport beha’s zijn er in verschillende stijlen, vaak een traditionele U rug of Racerback. De schouder bandjes zouden verstelbaar moeten zijn om de juiste pasvorm te verkrijgen op de schouders met een of twee vingers speling.

De Schouder Bandjes De Schouder Bandjes De Schouder Bandjes
Perfecte pasvorm. Wanneer u twee vingers tussen uw schouderbandje en schouder kunt krijgen, is dat de maximale ruimte die er tussen zou moeten zitten. Wanneer schouder bandjes in de schouder afdrukken achterlaat, zitten deze te straks , verstel deze totdat ze wat losser zitten. Wanneer de schouder bandjes afzakken zitten deze te los, verstel deze totdat ze goed zitten en niet meer afzakken.

 


 

Doe een test! Spring op en neer totdat u voelt dat de Sport beha u een ondersteunend en betrouwbaar gevoel geeft.

In geval van twijfel raden wij u aan professioneel geholpen te worden want 80% van de vrouwen draagt de verkeerde beha maat.