Hockey Dames

Hockey

Hockey Dames

Vera Vorstenbosch, Mijn hockey carrière ben ik begonnen bij MHC Vlijmen, rond mijn 10de ben ik vertrokken naar HC Den Bosch omdat ik opzoek was naar wat meer uitdaging. Ik ben een scorende spits. Handig in de kleine ruimtes en echt een neusje voor de goal. Shock Absorber is net als ik een winnaar dus kan ik niet zonder.

Celine Schols, Ik ben begonnen met hockey toen ik 12 jaar oud was. Sinds 2014 heb ik een contract getekend bij Laren dames 1. Als je veel sport heb je een goede sport BH nodig en dat is erg belangrijk, vandaar dat ik gekozen heb voor Shock Absorber deze sport BH geeft mij genoeg ondersteuning tijdens het sporten. Ik ben erg tevreden over Shock Absorber.

Maartje Krekelaar, Ik ben begonnen met hockey op mijn 6e met 18 jaar speel ik nu in Dames 1. Ook speel ik in Jong Oranje. Waarom ik Shock Absorber sport bh’s zo fijn vind: Of het nou hockeyen of hardlopen is, de sport bh is voor beide absoluut geschikt. De bh zit erg comfortabel en biedt een zeer goede steun.

Joosje Burg, Toen ik 12 was ben ik naar Hockeyclub Den Bosch gegaan. Ik speel op dit moment in MA1 van Den Bosch. Ook zit ik in Nederlands. Shock Absorber is een must have in de sport en ik vindt het gewoon hele goede sport beha’s.