Girls on the Move

Hardlopen

Girls on the Move

Girls on the Move, is een sportteam dat bestaat uit 6 dames, allen sportgek en ambitieus om iets moois van het leven te maken. De passie voor sport heeft ons bijeen gebracht en de disciplines maken ons juist gevarieerd. Van 800 meter atleten tot marathonlopers, maar ook wielrennen, duathlon en triathlon. De één mega explosief, de ander een echte diesel. Persoonlijke records die variëren van iets meer dan 2 minuten (800m) tot 3 uur (marathon). En alles wat daar tussenin zit.
We trainen gedisciplineerd, verstandig en met heel veel plezier. De weg naar de wedstrijden toe is mooi, soms hard. We trainen ‘als mannen’, maar zijn op en top vrouw.
De sportbeha’s van Shock Absorber zorgen ervoor dat wij onze sport prettig en verantwoord kunnen beoefenen. En… We voelen ons er ook nog eens zelfverzekerd door! Bij iedere pas die we zetten hebben we de juiste ondersteuning. Stoer en vrouwelijk gaat écht wel samen. We zijn erg blij met de sponsoring van Shock Absorber. Juist omdat alle ontwerpen die dit mooie merk maakt, gebaseerd zijn op onderbouwde onderzoeken. En dat dan ook nog eens in stylish verantwoorde modellen sportbeha’s gegoten.