Gayle Mahulette

Badminton

Gayle Mahulette

Gayle Mahulette, Op mijn 7e verjaardag kwam mijn oom binnen lopen met een cadeau waar het allemaal mee begon. Ik kreeg mijn eerste badmintonracket, rackettas, shuttles enzovoort. Vanaf de jeugd U15 tot en met de senioren ben ik lid geweest van de nationale selectie. Door veranderingen moest ik een keuze maken.

Ik mocht in de selectie blijven, maar alleen als ik de damesdubbel zou gaan spelen. Mijn hart ligt echter in de damessingle, vandaar dat ik besloten heb om zelf uit de selectie te stappen en op eigen benen te staan. Topsport is erg duur en heb daarom sponsors en supporters nodig zodat ik onder anderen nationale en internationale toernooien te kunnen spelen. Ik ben daarom erg blij dat Shock Absorber mij steunt in mijn badminton carrière! Met mijn titel als Nederlands Kampioen in de damessingle 2014, hoop ik met Shock Absorber in de toekomst nog meer mooie titels te behalen.

De sportbeha’s zijn van goede kwaliteit en geven voor iedere training de juiste support, ze zien er ook nog eens super stylish uit! Het maakt niet uit welke sport je doet, Shock Absorber beha’s helpt je om maximaal te kunnen presteren!